13407365 652
Jeigu patiekalai būtų reitinguojami pagal patiekalo gamybos laiką, sudėtingumą, naudojamus produktus ir, svarbiausia, skonį, šis meksikietiškas troškinys užimtų pirmają vietą.
Šis patiekalas idealiai tiks, kai lauksite išalkusių svečių, o jus, kaip tyčia, spaudžia laikas ir beribė kulinarinė fantazija pašonėj nesilanko.  Trumpai tariant, viskas ko reikia tai tiesiog sumesti visus ingredientus į puodą ir valandžiukę patroškinti. Tiems, ką vaišinsite šiuo troškinuku, visai rimtai atrodys, kad stengėtės ir plušote prie puodų kokį gerą pusdienį ir tikrai sulauksite gerų atsiliepimų  apie savo „dideles“ pastangas!

13407348 652
6-8 asmenims reikės:
1 kg kiaulienos arba kitos mėsos faršo
150 g konservuotų morkų
150 g konservuotų kukurūzų
800 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelių
200g konservuotų raudonųjų pupelių
200 g pievagrybių
100 g konservuotų juodųjų alyvuogių be kauliukų
1 didelio svogūno
4 pilnų šaukštų su kaupu pomidorų pastos
5 skiltelių česnako
40 g meksikietiškų prieskonių „Chili Con Carne
1-2 vidutinio dydžio raunonųjų paprikų
Druskos ir pipirų
Kietojo sūrio pagardinimui

13407349 652
Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite svogūną ir dideliame puode jį apkepinkite. Sudėkite faršą ir nuolat jį maišydami taip pat apkepkite.

Į tą patį puodą sudėkite konservuotas morkas, kukurūzus, pomidorus, pupeles, pievagrybius, alyvuoges ir viską gerai sumaišę patroškinkite apie 15 min.

Tuomet įdėkite pomidorų pasatą, smulkintą česnaką, “Chili Con Carne” prieskonius ir supjaustytas raudonąsias paprikas. Viską gerai išmaišykite ir dar 30 min. patroškinkite.

Pabaigoje paragaukite ir, jei reikia, įdėkite druskos bei pipirų.

13407358 652
Patiekdami troškinį lėkštėje ant jo galite pabarstyti tarkuoto kietojo sūrio.

Skanaus!