13504845

Šis receptas savaime atėjo į galvą pagavus gerą netyčia užkabinus informacinio lauko bangą J Kiekvieną iš mūsų dažnai aplanko nelaukti alkani draugai. Kai šaldytuvo vidus primena Amerikos dykynę su keliais pabarstytais vėjo lenkiamais krūmokšniais, o svečių skrandžiai urzgia garsiau už pati šaldytuvą, tenka suktis iš to kas jame liko. Taip ir gimė šis paprastas, bet labai skanus užkandukas. Vienintelė šio gėrio rizika – yra sunkoka sustoti jį valgyti. Čia panašiai kaip žiūrint filmą kino teatre ranka nejučia žaidžia popcorn’o dėžutėje  kol pajunta kad visai nelaukiamas popierinis dugnas jau pasiektas arba visai kaip traškinti čipsus per futbolo rungtynes.

Reikės duonos skrudintuvo ir dantų krapštukų arba galite rinktis ilgesnius medinius iešmelius, nes su jais vaizdas iškart virs žymiai įdomesniu, o kai myli akys, tai ir gomuriui šventė didesnė.

Visi ingredientai pagal gaminamo kiekio poreikį:
Juoda duona
Marinuotų ančiuvių filė
“Remoulade” padažas
Marinuoti baravykai (šiek tiek rūgštesniame marinate)
Vyšniniai pomidorai

Gamyba:
Paskrudinkite juodą duoną skrudintuvėje. Duonos
riekes galime supjaustyti 3x3cm kvadratėliais, nes taip
sumuštinukai-smeigtinukai virs patogiais vieno kąsnio užkandėliais. Ant duonos
gabaliukų užtepam “Remoulade” padažo, uždedam kilkės filė, patupdom marinuotą
baravyką ir padabinam vyšninio pomidoro pusele arba visą pomidoriuku (pagal
asmeninį draugystės su vyšniniais pomidoriukais laipsnį).
13504849