3619 652

Artėjant vienai gražiausių pavasario švenčių, siūlome pasigaminti labai puikias salotas. Nors velykiniu margumu jos ir nepasižymi, tačiau salotos bus puikus užkandis prie velykinių kiaušinių. Įsitikinsite, jog panaudoję visai nedaug ingredientų, gaivų šventinį rytą padarysite skanesnį.

3564 652

Reikės (4 porcijoms):

400 g pekino salotų
200 g agurko
60 g kietojo sūrio (geriausiai parmezano)
400 g krevečių uodegėlių
2 avokadų
4 šaukštų Remoulade padažo
Druskos
Pipirų

3555 652

Gaminimas:

Susmulkinkite pekino salotas, kubeliais supjaustykite nužievintą agurką, bei avokadą. Daržoves pabarstykite druska bei pipirais (pagal skonį) ir sumaišykite su 4 šaukštais Remoulade padažo. Mišinį išdėliokite į lėkštes ir ant kiekvienos porcijos išdėliokite krevečių uodegėles bei pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

 

Skanaus!